DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emirhan Karagülle: Hedefimiz sezon sonu şampiyonluk sevincini yaşamak
  • Gün Gazete
  • Yaşam
  • Emirhan Karagülle: Hedefimiz sezon sonu şampiyonluk sevincini yaşamak

Emirhan Karagülle: Hedefimiz sezon sonu şampiyonluk sevincini yaşamak

ABONE OL
Ocak 14, 2024 09:03
Emirhan Karagülle: Hedefimiz sezon sonu şampiyonluk sevincini yaşamak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF 3. Lig, 1. Grup ekiplerinden ALİAĞA FUTBOL A.Ş forması ile sezonun ilk yarısında 3 gol, 2 asist katkısı ile dikkatleri üzerine çeken başarılı orta saha oyuncusu Emirhan Karagülle basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Takım olarak başarılı bir istatistiğe sahip olmalarının en büyük nedeni aile ortamı olduğunu söyleyen Karagülle, “Çok kaliteli bir ekipten oluşuyoruz. Birbirinden yetenekli oyuncu grubuna sahibiz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak tek bir hedefe kitlenmiş durumdayız. Tesis içerisinde ki aile ortamı bizi daha da güçlü kılıyor, bu bizim en büyük silahımız durumunda. Her geçen hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara çıkıyoruz. Tüm maçları aynı ciddiyetle oynayarak hedefe bir adım daha atmak için yoğun gayret gösteriyoruz.” dedi.

Hedeflerinin sezon sonu şampiyonluk yaşamak olduğunu ifade eden Karagülle, “Sezon sonu şampiyonluk sevinci yaşayarak bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bunun içinde tüm futbolcu arkadaşlarımız ve abilerimiz ile çok sıkı çalışıyoruz. Sonuca gidebilmemiz için var gücümüzle çalışmak ve mücadele etmek zorundayız. Umut ediyorum ki sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.