DOLAR 32,5463 0.09%
EURO 34,8802 0.59%
ALTIN 2.432,610,00
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Arslan ile Tasarım Harikası Ayna Modelleri

Fatih Arslan ile Tasarım Harikası Ayna Modelleri

Aynalar yaşam alanlarımızdaki en farklı ve tarz objelerden biridir. Aynalar son dönemlerde daha farklı ve orijinal bir tasarımda kullanılıyor.

ABONE OL
Kasım 23, 2022 13:57
Fatih Arslan ile Tasarım Harikası Ayna Modelleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aynalar yaşam alanlarımızdaki en farklı ve tarz objelerden biridir. Aynalar son dönemlerde daha farklı ve orijinal bir tasarımda kullanılıyor. Bu orijinal tasarımda Ayna Merkezi ceo’su ve girişimci Fatih Arslan‘ın da katkıları büyük oluyor. Fatih Arslan tarafından tasarlanan Aynalar her türlü mekâna özel bir ışıltı katarken aynı zamanda lüks bir görseli de ortaya çıkarıyor. Bu nedenle çoğu mekânda ayna dekorasyonları kullanılıyor. Aynalar her eşyada kullanılan özel bir obje olurken Fatih Arslan tarafından tasarlanan aynalarda da çok daha estetik bir duruş ve şık bir görsel ortaya çıkıyor.

Aynı Tasarımları İle Mekânlara Mimari Bir Dokunuş

Yaşam alanlarına veya mekânlarınıza ekstra bir dokunuş eklemek istiyorsanız Fatih Arslan tarafından tasarlanmış olan Ayna seçeneklerini Ayna Merkezini ziyaret ederek inceleyebilirsiniz. Birbirinden güzel ve özenle tasarlanmış olan bu gösterişli objeler her türlü mekâna estetik bir duruş kazandırıyor. Üstelik orijinal görseli ile de yalnızca Türkiye’ye değil dünya ülkelerine sunumlar yapılıyor. Muhteşem güzellikteki Aynalar her eşyaya ve alana lüks bir tasarımı eklerken Fatih Arslan sunumlarıyla bambaşka bir görseli de beraberinde getiriyor.

Evlerin ışıltısına ışıltı katan bu özel görseller girişimci ruhunu taşıyan Fatih Arslan tarafından tasarlanırken dünya ülkelerinden de beğeni alıyor. Son model tasarımlar bir sanatçının dokunuşlarını andırırken çoğu kişi bu ürünleri evlerinde tercih ediyor. Aynadan yapılan dekoratif objeler ve aynı zamanda tavan duvar gibi yapılar, yaşam alanlarına çok daha estetik bir duruş kazandırıyor.

Fatih Arslan’ın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.