DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20202404,43%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’nin Süper Kupa Planı ve Tarihi Protesto

Fenerbahçe’nin Süper Kupa Planı ve Tarihi Protesto

ABONE OL
Nisan 5, 2024 21:05
Fenerbahçe’nin Süper Kupa Planı ve Tarihi Protesto
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’den Gelen Talepler Reddedildi

Fenerbahçe kulübü, TFF’ye Süper Kupa maçının ertelenmesi ve yabancı hakem idaresinde oynanması taleplerini iletmek için resmi başvuruda bulundu. Ancak beklenen yanıt alınamadı. Federasyon, maçın belirlendiği 7 Nisan‘da oynanacağını ve hakem olarak Volkan Bayarslan‘ı atadığını duyurarak sarı-lacivertlilerin taleplerini kabul etmedi.

Fenerbahçe’nin Tarihi Protesto Planı

SÖZCÜ, Fenerbahçe’nin tarihi protestoyu nasıl gerçekleştireceğini açıklıyor. Süper Kupa maçı için Şanlıurfa‘ya U19 Takımı ile gidilecek. Kadroya dokuz futbolcu yazılacak. Bu, Futbol Müsabaka Talimatı‘na göre sahaya çıkılabilecek en düşük sayı. Maç başladıktan sonra üç oyuncu daha sakatlık yaşadıklarını belirterek kenara gelecek. Böylece sahada altı futbolcu ile kalınacak. Ancak talimatlara göre bir maç, yediden az futbolcuyla oynanamıyor. Sahada altı oyuncu kalınca hakem maçı tatil edecek ve Galatasaray hükmen 3-0 galip ilan edilecek.

Ağır Cezalardan Kaçınmak İçin Protesto Planı

Fenerbahçe yönetimi, ağır cezaları önlemek amacıyla sahaya çıkmama veya sahadan çekilme gibi protesto unsurlarını tercih etmiyor. Puan silme veya ömür boyu yönetici olamama gibi cezalardan kaçınmak adına Süper Kupa maçının sabote edilmesini seçti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.