DOLAR 32,4405 0%
EURO 34,9152 0.12%
ALTIN 2.391,16-0,23
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Marmaris ve Ula’da Hortum ve Fırtına Hasara Neden Oldu

Marmaris ve Ula’da Hortum ve Fırtına Hasara Neden Oldu

ABONE OL
Nisan 20, 2024 18:05
Marmaris ve Ula’da Hortum ve Fırtına Hasara Neden Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Menteşe’de Fırtına ve Hortum Etkili Oldu

Menteşe’de sabaha karşı şiddetini artıran fırtına, Muslihittin Mahallesi Menekşe Sokak’ta bir otomobilin üzerine ağaç devirmiş ve bir evin çatısını uçurmuştur.

Ula’da Sağanak Yağış ve Fırtına Etkili Oldu

Ula’da ise sağanak yağış ve fırtına beraberinde dolu yağışını getirerek evlerin bahçelerini beyaza bürümüştür.

Hortum Marmaris’te Hasara Neden Oldu

Marmaris’te oluşan hortum, Burunucu Macera Parkı, Marmaris Belediyesi Araç Parkı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Mezbahası’nda hasara neden olmuştur. Belediye ekipleri hızla müdahale etmiş ve zarar gören alanlarda incelemelerde bulunmuşlardır.

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’nün olmadığı bir dönemde, Belediye Başkanvekili Hüseyin Süer, Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık Sosyal İşleri Daire Müdürü Ünsal Paşalı ve birim müdürleri zarar gören alanlarda incelemelerde bulunmuşlardır.

Belediye Başkanvekili Süer, hortumun parkta ve araç parkında ciddi hasara yol açtığını belirterek, ekiplerin hasar tespiti yaparak onarım çalışmalarına başladığını ifade etmiştir.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık Sosyal İşleri Daire Müdürü Ünsal Paşalı ise mezbahada meydana gelen hasarın pazartesi günü itibarıyla giderileceğini açıklamıştır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.