DOLAR 32,5322 0.27%
EURO 34,9321 0.16%
ALTIN 2.444,940,28
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oyuncu Dolunay Soysert, 51. Yaşını Kutladı!

Oyuncu Dolunay Soysert, 51. Yaşını Kutladı!

ABONE OL
Mart 26, 2024 19:07
Oyuncu Dolunay Soysert, 51. Yaşını Kutladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyuncu Dolunay Soysert, Instagram’da Bebeklik Fotoğrafı Paylaştı

Ünlü oyuncu Dolunay Soysert, 51. yaş gününü kutladı. Soysert, doğum gününe özel olarak Instagram hesabından bebeklik yıllarına ait bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın altına ise duygusal bir not düştü.

“Ne Güzel Ki Çok Sevdim ve Çok Sevildim” Dedi

Soysert, paylaşımında “Yıllara teşekkür, ne güzel ki çok sevdim ve çok sevildim bu hayatta, gülerek uyandım çoğu sabah yatağımda. Anamla babamın civcivi, iki erkek kardeşimin belalısı, yeğenimin deli halasıyım…” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Soysert, hayatı boyunca yapmak istediklerinin hiç bitmediğini, hayallerine renk yetmediğini ve yaşamın heyecanını hiç kaybetmediğini vurguladı. Fotoğrafına yağmur duası ekleyen Soysert’in paylaşımı, hayranları ve dostları tarafından büyük beğeni topladı.

Hayranları ve Dostları Kutlamalarını İletti

Dolunay Soysert’in yeni yaşını kutlamak için hayranları ve dostları sosyal medya üzerinden tebrik mesajları yolladı. Ünlü oyuncu, sevenlerinin ve sevdiklerinin desteğiyle yeni yaşına mutlu bir başlangıç yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.