DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

VALORANT CHAMPIONS 2022 GİYİM KOLEKSİYONU TANITIMI

VALORANT CHAMPIONS 2022 GİYİM KOLEKSİYONU TANITIMI

Champions'ın Fear/None (Hiçbir Şeyden/Korkma) temasını yansıtan sınırlı sürüm giyim koleksiyonuyla VALORANT Champions 2022'yi kutlayın.

ABONE OL
Ağustos 25, 2022 14:19
VALORANT CHAMPIONS 2022 GİYİM KOLEKSİYONU TANITIMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Champions 2022 Giyim koleksiyonu şunları içeriyor:

 

Champions 2022 “FEAR/NONE” Rüzgarlığı
Champions 2022 “AURORA-03” Kapüşonlusu
Champions 2022 “FEAR/NONE” Kep Şapkası

 

Koleksiyon, 24 Ağustos 2022 saat 20.00’de https://merch.riotgames.com/ sitesinde satışa çıkacak.

Stoklar sınırlı olduğu için çıkacağı gün @VALORANTEsports adresindeki gelişmeleri takip etmeyi ihmal etmeyin. İnternet sayfasındaki stoklar bitmeden yetişemediyseniz, ürünleri Champions İstanbul etkinliğinde de edinebilirsiniz. (Sınırlı sayıda)

 

 

Riot Games Hakkında:

Riot Games 2006 yılında en oyuncu odaklı oyunları geliştirmek, yayınlamak ve desteklemek amacıyla kuruldu. Riot’ın 2009 yılında yayınladığı ilk oyunu League of Legends dünya çapında beğeni topladı. LoL o günden bu yana dünyanın en çok oynanan PC oyunu oldu ve esporun kısa sürede gösterdiği büyük gelişimin yolunu açtı. LoL ikinci on yılına adım atarken Riot oyunu geliştirmeye devam ediyor ve Legends of Runeterra, League of Legends: Wild Rift, Teamfight Tactics ve geliştirme sürecindeki çeşitli oyunlarla oyunculara yeni deneyimler sunuyor. Bir yandan da müzik, çizgi hikâyeler ve çok daha fazlasıyla Runeterra dünyasını çeşitli multimedya projeleri aracılığıyla keşfediyor.

VALORANT Hakkında:

VALORANT, Riot Games’in PC için geliştirmekte olduğu rekabetçi, 5’e 5, karakter tabanlı taktiksel nişancılık oyunu. 2020 yazında çoğu bölgede çıkması planlanan VALORANT, yüksek duyarlılığa sahip nişancılığa, silah çeşitliliğine, kendine has yetenekleri olan ajanlara ve binlerce saatlik oynanış sunacak rekabet için tasarlanmış haritalara sahip, keskin ve ölümcül, çok oyunculu bir oyun. Oynaması ücretsiz olan VALORANT, dünyaya yayılmış bir rekabeti mümkün kılacak şekilde çeşitli PC donanımlarında çalışması için optimize edildi. Sınıfının en iyi sunucu kalitesi, global altyapısı ve özel hile karşıtlığı (anti-cheat) teknolojisiyle bu oyunda Riot Games, taktiksel nişancılık türünün temelinde yer alan ilkeleri ve oyun deneyiminin rekabet bütünlüğünü koruma konusundaki kararlılığını gösteriyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.