DOLAR 32,3903 0.08%
EURO 34,8229 -0.01%
ALTIN 2.399,790,14
BITCOIN 19303363,96%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Megan Fox, Makyajsız Selfie’siyle Şaşırttı

Megan Fox, Makyajsız Selfie’siyle Şaşırttı

ABONE OL
Nisan 18, 2024 19:05
Megan Fox, Makyajsız Selfie’siyle Şaşırttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

37 yaşındaki Hollywood yıldızı Megan Fox, doğal güzelliğini ortaya koyan, makyajsız bir selfie paylaşarak hayranlarını şaşırttı. Ancak fotoğrafın filtreli olup olmadığı konusu gündemde soru işaretleri yarattı.

Mavi Saçları ve Hafif Makyajıyla Dikkat Çekti

Fotoğrafta mavi saçlarıyla dikkat çeken Fox, çok hafif bir makyaj yapmış gibi görünüyordu. Ünlü oyuncunun sıklıkla tercih ettiği ten makyajını yapmadığı gözlendi. Coachella Festivali sonrası saçlarını uzattığını söyleyen Fox, siyah sutyen ve kırmızı pijama altı tercih etti.

Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı

Instagram hesabında 21,8 milyon takipçisi bulunan Fox’un bu fotoğrafı 1,3 milyondan fazla beğeni aldı. Binlerce kişi ise normalde alışık olduklarından farklı bir görünüm sergileyen Fox hakkındaki düşüncelerini yorumlarda paylaştı. Kimi takipçi “Bu Megan Fox değil, filtre.” derken, kimisi de “Hesabı okumadan kime baktığımı anlamadım… ne oluyor burada???” şeklinde yorumlar yaptı.

Bazı hayranları ise Fox’un makyajsız halini beğenerek, “Makyajsız harika görünüyorsun” yorumunu yaparken, bir diğeri de “İşini yap, sen muhteşemsin” diyerek destek verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.