DOLAR 32,3097 -0.1%
EURO 34,8494 0.06%
ALTIN 2.408,270,63
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sean Ono Lennon ve James McCartney’den Yeni Bir İşbirliği: ‘Primrose Hill’
  • Gün Gazete
  • Magazin
  • Sean Ono Lennon ve James McCartney’den Yeni Bir İşbirliği: ‘Primrose Hill’

Sean Ono Lennon ve James McCartney’den Yeni Bir İşbirliği: ‘Primrose Hill’

ABONE OL
Nisan 17, 2024 19:04
Sean Ono Lennon ve James McCartney’den Yeni Bir İşbirliği: ‘Primrose Hill’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

John Lennon ve Paul McCartney’nin Oğullarından Müzikal Bir Buluşma

John Lennon’un oğlu Sean Ono Lennon ve Paul McCartney’nin oğlu James McCartney, müzik dünyasında heyecan yaratacak bir işbirliğine imza attı. İkilinin, ‘Primrose Hill’ adını verdikleri yeni şarkıları için bir araya geldikleri duyuruldu.

McCartney ve Lennon Efsanesinin Devamı

48 yaşındaki Lennon ve 46 yaşındaki McCartney’nin ilk ortak çalışması olan ‘Primrose Hill’, müzikseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. McCartney, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Bugün yakın arkadaşım (Sean Ono Lennon) ile birlikte yazdığımız şarkıyı paylaşmaktan büyük heyecan duyuyorum. Bu şarkının yayınlanmasıyla birlikte gerçekten de ilerlemeye başladığımızı hissediyoruz ve müziği sizinle paylaşmaya devam edeceğim için çok heyecanlıyım.” ifadelerini kullandı.

Paul McCartney ise oğlunun şarkısını tanıtmak için sosyal medyayı kullandı ve “Oğlum James’in ‘Primrose Hill’ adında yeni bir şarkısı var, şuna bir bakın! Ve şarkının ortak yazarı Sean Ono Lennon’a da kucak dolusu sevgiler.” mesajını paylaştı.

‘Primrose Hill’ ve Yarışma Detayları

James McCartney, aynı zamanda ‘Primrose Hill’in klibi için bir yarışma da düzenliyor. Herkese açık olan bu yarışmada, gönderilen videonun aşk ve romantizmin özünü yakalaması bekleniyor. ‘Primrose Hill’, James McCartney’nin 2016’dan bu yana ilk albümü olan ‘Beautiful’ ile şubat ayında geri dönmesinin ardından yayınladığı bu yılki ikinci albümü olacak. Diğer yandan, Sean Ono Lennon’ın ‘Asterisms’ adlı albümü ise bu yılın başlarında müzikseverlerle buluşmuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.