DOLAR 32,2728 0.1%
EURO 34,7613 -0.05%
ALTIN 2.405,27-0,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rus Güzellik Uzmanı Uçurumda Can Verdi

Rus Güzellik Uzmanı Uçurumda Can Verdi

ABONE OL
Nisan 10, 2024 15:04
Rus Güzellik Uzmanı Uçurumda Can Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rusya’da Tatil Yapan Güzellik Uzmanı Feci Şekilde Hayatını Kaybetti

Rusya’da yaşayan ve tatil için Gürcistan’a giden 39 yaşındaki güzellik uzmanı Inessa Polenko, deniz kenarında selfie çekmek isterken feci bir şekilde can verdi.

Uçurum Kenarında Selfie Çekmeye Çalıştı

Kafkas dağlarının eteklerindeki sahil kenti Gagra’da tatil yapan Polenko, manzara seyir alanında daha iyi bir fotoğraf çekmek için uçurumun kenarına kadar gitti. Ancak istediği pozu elde edemeyen genç kadın bariyerleri atlayarak tehlikeli bir karar aldı.

Feci Düşüş Kameraya Yansıdı

Dengesini kaybeden Polenko, 50 metreden deniz kenarına düştü. Olay anı kameraya kaydedilirken, genç kadının hareketsiz bir şekilde yerde kalması herkesi derinden üzdü.

Yoğun Bakımda Hayatını Kaybetti

Olay yerine giden ekipler, Polenko’nun düşmeye rağmen hayatta kaldığını belirtse de hastaneye kaldırılan genç kadın, yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi. Moskova ve Soçi’de çalışan ve Instagram üzerinden paylaşımlar yapan Polenko’nun daha önce Dubai ve Mısır gibi ülkelerde de fotoğraf çektirdiği biliniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.