DOLAR 32,3553 -0.02%
EURO 34,7830 -0.05%
ALTIN 2.392,44-0,17
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Şefika Kutluer’e Özel Konserde Avusturya Kültür Ofisi’nde Unutulmaz Anlar Yaşandı
  • Gün Gazete
  • Magazin
  • Şefika Kutluer’e Özel Konserde Avusturya Kültür Ofisi’nde Unutulmaz Anlar Yaşandı

Şefika Kutluer’e Özel Konserde Avusturya Kültür Ofisi’nde Unutulmaz Anlar Yaşandı

ABONE OL
Nisan 19, 2024 19:04
Şefika Kutluer’e Özel Konserde Avusturya Kültür Ofisi’nde Unutulmaz Anlar Yaşandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Konserde Şefika Kutluer ve Hyun Sook Tekin Sahne Aldı

Avusturya Kültür Ofisi’nde gerçekleştirilen özel konserde ünlü flüt sanatçısı Şefika Kutluer‘e, piyanist Hyun Sook Tekin eşlik etti. Repertuvarda Wolfgang Amadeus Mozart ve John Sebastian Bach‘ın eserlerinin yanı sıra Muammer Sun‘un ‘Bozkır’ın Sesi’ ve Meksikalı besteci Jose L. Elizondo‘nun özel olarak Kutluer için yazdığı ‘Şefika’s Menuetto’ eseri de yer aldı.

Önemli İsimler Etkinlikte Bir Araya Geldi

Konserde, Avusturya’nın İstanbul Başkonsolosu Josef Saiger, Avusturya’nın İstanbul Başkonsolosluğu Kültür Ofisi Müdürü Silvia Neureiter ve İstanbul Rotary Kulübü Başkanı Tolga Kılıç gibi önemli isimlerin yanı sıra kültür ve sanat dünyasından birçok isim de yer aldı.

Depremzede Öğrencilere Müzik Eğitimi İçin Yardım Toplandı

Konserin ardından toplanan bağışlar, Hatay’daki depremzede öğrencilere müzik eğitimi imkanı sağlamak amacıyla kullanılacak. Şefika Kutluer, deprem konusunu gündemde tutmak amacıyla bu tarz etkinlikler düzenlediğini belirterek, “Önemli olan düşünülmek, değer verilmek ve var olduklarını hissettirmek” dedi.

Kutluer, deprem bölgesinde daha fazla yardıma ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, “Biz bu ufacık katkımızla değer verdiğimizi göstermek ve bir motivasyon sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.