DOLAR 32,2689 -0.22%
EURO 34,8325 0.03%
ALTIN 2.411,720,78
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Farklı Türlerde Vizyona Giren Filmler

Farklı Türlerde Vizyona Giren Filmler

ABONE OL
Nisan 11, 2024 19:04
Farklı Türlerde Vizyona Giren Filmler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Vincent Ölmeli”

“Vincent Ölmeli”, sıradan bir hayat yaşayan Vincent’ın tanıdığı tanımadığı herkesin kendisini öldürmeye çalışmasıyla karşı karşıya kalmasını konu alıyor. Mathieu Naert’ın senaryosunu kaleme aldığı filmde, Karim Leklou Vincent karakterini canlandırırken, Vimala Pons, François Chattot, Jean-Remi Chaize ve Karoline Rose Sun da başrollerde yer alıyor.

“Bodrum Seferi”

“Bodrum Seferi”, Recep Akdağ’ın yönettiği yerli komedi filmidir. Sarp Bozkurt, Asuman Dabak ve Sedef Şahin’in rol aldığı film, komedi tutkunlarının ilgisini çekmeye adaydır.

“Omen: İlk Kehanet”

“Omen: İlk Kehanet”, genç bir Amerikalı kadının Roma’da kendi inancını sorgulamasına sebep olan karanlık bir olayı konu almaktadır. Arkasha Stevenson’ın yönettiği filmde Nell Tiger Free, Bill Nighy ve Sonia Braga rol almaktadır.

“Nuh’un Gemisi”

“Nuh’un Gemisi”, Sergio Machado ve Rene Veilleux’nun yönettiği, Brezilya ve Hindistan ortak yapımı bir anime filmidir. Film, karizmatik şair Vini ve yetenekli gitarist Tito adındaki iki fare arasındaki hikayeyi anlatmaktadır.

“SUGA | Agust D Tour ‘D-DAY’ The Movie”

“SUGA | Agust D Tour ‘D-DAY’ The Movie”, BTS’in ikonik üyesi Suga’nın konserini konu alan beklenen müzikaldir. Jun-Soo Park’ın yönettiği film, izleyicilere BTS üyelerinin özel düetlerini de sunmaktadır.

“Üç Harfliler: Nazar”

“Üç Harfliler: Nazar”, Melodi Tözüm’ün yönettiği yerli korku filmidir. Film, torun sahibi olmanın hayalini kuran genç bir kızın cinlerle anlaşma yapmasının ardından yaşadığı süreci ele almaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.