DOLAR 32,5477 0.28%
EURO 34,9404 0.42%
ALTIN 2.441,600,13
BITCOIN 2045495-0,76%
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rize’deki Çaykur İşçileri Kadro Taleplerini Yineledi

Rize’deki Çaykur İşçileri Kadro Taleplerini Yineledi

ABONE OL
Şubat 24, 2024 14:07
Rize’deki Çaykur İşçileri Kadro Taleplerini Yineledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşçiler Rize Meydanı’nda Buluştu

Rize’de çalışan mevsimlik tarım işçileri, kadro taleplerini dile getirmek amacıyla Rize Meydanı’nda bir araya geldi.

İşçilerin Seslenişi

İşçiler, “Hakkımızı versinler öbürlerine verdikleri gibi bize de versinler, bizim istediğimiz çok bir şey değil. 10 bin işçiyi bu ülke kaldıramayacaksa biz daha ne yapalım?” şeklinde taleplerini dile getirdiler.

Eyleme Destek

Eyleme CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, İYİ Parti Rize Belediye Başkan adayı Köksal Toptan, Saadet Partisi Rize Belediye Başkan adayı Muhammet Yıldız ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Belediye Başkan adayı Cemil Çolak da katıldı.

Vatandaşların Tepkisi

Ocaklı, “20 yıllık bu hakkı vermezler ise 31 Mart’ta siz tepkinizi göstereceksiniz.” derken, Çolak ise “30 tane holdingin vergisini sildiniz siz. Bir tanesinin vergisi değil mevsimlik işçinin bütün Türkiye’nin mevsimlik işçilerin 6 ayını karşılar.” açıklamasını yaptı.

Sloganlar ve Talepler

Eylemde işçiler, “Kadro istiyoruz”, “Verilen sözleri tutun”, “Hakkımızı verin” şeklinde sloganlar atarak taleplerini dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.