DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bayrampaşa’da Esnafı ve Hastaneyi Ziyaret Etti
  • Gün Gazete
  • Sağlık
  • Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bayrampaşa’da Esnafı ve Hastaneyi Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bayrampaşa’da Esnafı ve Hastaneyi Ziyaret Etti

ABONE OL
Mart 22, 2024 20:04
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bayrampaşa’da Esnafı ve Hastaneyi Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Koca, Enflasyonla Mücadelede Esnafı Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İlknur Kovaç Bayraktar ile birlikte Bayrampaşa’da esnafı ziyaret etti ve vatandaşlarla sohbet etti. Koca, bir dükkanda tatlıcı esnafa fiyatları sorduğunda esnafın 300 ila 500-600 lira arası fiyatlar vermesi üzerine, İstanbul genelinde enflasyonun yüksek olduğunu ancak esnafın uygun fiyatlar sunduğunu belirtti. Esnafın “Enflasyona karşıyız” ifadesine karşılık olarak Koca, “Hepimiz karşıyız, enflasyon denen canavar yok olmalı” dedi.

Koca, Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde Açıklamalarda Bulundu

Bakan Koca, esnaf ziyaretinin ardından Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ni de ziyaret etti. Burada bir basın mensubunun yoğun bakım yatak doluluklarıyla ilgili sorusunu yanıtlayan Koca, Türkiye genelinde yoğun bakım doluluk oranının %69, İstanbul’da ise %72 olduğunu belirtti. Koca, “2 ay önceki yoğunluk söz konusu değil, daha rahatız” dedi. MHRS sistemiyle ilgili yaşanan sorunlara da değinen Koca, vatandaşların randevusunu alıp gelmemesi durumuna karşı çalışmalar yapıldığını ve bu konuda vatandaşların da destek beklediklerini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.